Activiteiten

  • La Vallée de la Dordogne, terre de randonnée

  • Pêche dans la Dordogne

  • Descente en Canoë sur la Dordogne

Voor liefhebbers van vakantie in de vrije natuur biedt de Dordognevallei een veelvoud aan activiteiten in de open lucht, zoals wandelen, fietsen, paardrijden, zwemmen en kanovaren.

Jong of oud, er is voor iedereen van alles te doen in de Dordognevallei.

Paradijs voor wandelaars

Liefhebbers van natuur en vrijheid kunnen heerlijke frisse lucht opsnuiven en nieuwe energie opdoen, wandelend over de vele kleine en grotere (GR-) wandelpaden die de vallei doorkruisen. Of het nu gaat om een gezellige wandeling met het gezin of een sportieve hike: volop gelegenheid om van de bossen, rivieren en prachtige landschappen van de Dordognevallei te genieten.

 

Sport en openluchtactiviteiten

De Dordognerivier leent zich uitstekend voor allerlei soorten watersport en -pret. Neem een frisse duik in het uitnodigend heldere water of bekijk de wereld eens van een andere kant en laat het schitterende natuurlandschap langs u heen glijden terwijl u op u gemak in een kano de Dordognerivier afdobbert. Voor mensen die van actie en sensatie houden is een verkwikkend dagje canyoning een aantrekkelijke optie.

 

Een andere leuke manier om de prachtige natuur en landschappen van de Dordognevallei in uw eigen tempo te ontdekken is op de fiets. Er zijn veel uitgezette fietsroutes en aangenaam schaduwrijke paden geschikt voor fietsers en mountainbikers. Ook golfers, paardrijders en tennissers kunnen hier hun hart ophalen.

Grands sites Midi-Pyrénées
Mijn verblijf