Overnachten

Overnachten in chambres d'hôtes, hotels, campings of vakantiehuizen… Voor iedereen wat wils! Prima accommodatie voor een droomvakantie in de Dordognevallei.

De Dordognevallei, Rocamadour & Padirac bieden een uitgebreide keuze aan accommodatiemogelijkheden voor al uw vakantiewensen.

Bijzondere accommodatie

Comfortabele chambres d'hôtes in karakteristieke regionale stijl, mooi ingerichte vakantiehuizen, luxe en sfeervolle hotels, romantische B&B’s, campings resorts en vakantieparken  met alle faciliteiten... maak uw keuze en uw vakantie “puur genieten” kan beginnen!

 

Hotels, chambres d'hôtes, vakantiehuizen, campings... volop keus en kwaliteit

Er even helemaal tussenuit voor een ontspannen vakantie in de Dordognevallei, dicht bij bekende toeristische trekpleisters als Rocamadour en Gouffre de Padirac of langs de Dordognerivier. Geniet van het goede leven in een van de vele hotel-restaurants die zowel de heerlijke regionale cuisine als prachtig uitzicht bieden, een gezellige  gîte  met alle moderne comfort, of kies voor een goed uitgeruste camping met zwembad en activiteiten voor de kinderen.

 

Het leven in de Dordognevallei is bijzonder aangenaam, ideaal om heerlijk te ontspannen en nieuwe energie op te doen, of het nu gaat om een vakantie met het gezin, een groepsvakantie met vrienden, of een romantisch weekend-voor-twee.

Grands sites Midi-Pyrénées
Mijn verblijf