Zien & doen

  • Rocamadour, la cité sacrée

  • Un large choix de restaurants à Rocamadour

  • Festival du chant Sacré à Rocamadour

Er is van alles te zien en te doen in Rocamadour, van religieuze en culturele evenementen tot gezellige festivals en feesten. Verder natuurlijk ook uitstekende restaurants, cafés, bars and nachtclubs voor een bruisend uitgaansleven.

Rocamadour is niet alleen een mooi stadje met een uniek erfgoed maar biedt ook allerlei soorten evenementen en entertainment voor een gezellig dagje (of avondje) uit.

Gastronomie en restaurants

Puur genieten in het land waar het leven goed is!  Uitstekende restaurants voor alle budgetten die de reputatie van de regionale “produits du terroir” (streekgerechten) eer aan doen.

Ook ’s avonds is er van alles te doen. Gezellig een drankje nemen op een terras, een cabaretvoorstelling bijwonen of misschien een gokje wagen aan de Black Jack- of Roulette-tafel van het casino van Alvignac…

Markten

De gezellige markten en “marchés gourmands” (streekmarkten) bieden de beste (verse) streekproducten. Voor liefhebbers van een goede maaltijd met een goed glas wijn is er volop keuze aan regionale restaurants en “ferme-auberges(eten bij de boer).

Grands sites Midi-Pyrénées
Mijn verblijf